LEFWIJF

LEFWIJF2 en LEFWIJF3, NU TE KOOP!

50 inspirerende verhalen van 50 evenzo inspirerende vrouwen.

Wat verenigt de 50 vrouwen van LEFWIJF?  LEF. Hoe kan het ook anders!

LEFWIJF2
De verhalen vormen een ode aan lef hebben. Een ode om het leven te leven. Ik schreef één van de 50 verhalen in LEFWIJF2. Mijn verhaal zit vol humor, zelfspot en leermomenten. “Je kunt niet alles kunnen” is de titel van mijn verhaal. In 500 woorden vertel ik over de keuzes, afwijzingen en hoe lef mij heeft gebracht waar ik nu sta. Als multitalent hoop ik jou te inspireren met mijn verhaal.

Lefwijf2: 50 rolmodellen. 50 verhalen die raken. 50 verhalen die inspireren.

Ik hoop dat mijn verhaal in LEFWIJF2 jou inspireert!

LEFWIJF3
In LEFWIJF3 schreef ik met Kim (mijn dochter) een spiegelverhaal. Een verhaal over LEF vanuit twee perspectieven, een moeder en een dochter.

Nieuwsgierig?

LEFWIJF2 kun je hieronder bestellen. Het boek kost € 23,50 inclusief 9% BTW.
Of bestel LEFWIJF3 € 24,50 inclusief 9% BTW.. Indien gewenst zal ik hem dan voor je signeren.

Na ontvangst van je bestelling ontvang je van mij een factuur per mail (check je spambox!) en een betaalverzoek. Zodra de betaling binnen is stuur ik het boek toe, gesigneerd en al.

P.S. is het een cadeautje, dan pak ik hem leuk in en stuur hem naar diegene waaraan jij hem cadeau wil geven. Laat me weten wat je wil dat ik erin schrijf en je het een uniek persoonlijk cadeau.

Vijf jaar terug kwam mijn eerste roman uit ‘Een reis vol herinneringen’ en met de tweede roman ben ik bezig. Deze denk ik in 2022 uit te brengen.

In de media

Linkedin
Emmen.nieuws.nl