Podcast

Ik ben in verschillende programma’s te gast geweest voor een podcast. Ik vind dat zo leuk om te doen. Of het nu over de ondernemersreis  gaat of over positieve aanjagers, ik vind het heerlijk om met anderen van gedachte te wisselen over uiteenlopende onderwerpen. 

Op deze manier krijg ik zelf meer inzichten maar hoop ik ook anderen te stimuleren. 

Meer horen over mij?

mijn motto is ´Het is leuk zolang het leuk is´

Wil jij luisteren naar de podcasts? Klik dan op de link

Marijke Krabbenbos in gesprek met mij : ‘Sylvia heeft helemaal omarmd dat ze een multitalent is. Vanuit een heerlijk groot huis in Drenthe is ze freelance IT-specialist, artiestenmanager, auteur en kunstenaar met een atelier waarin ze ook workshops geeft. Hoe doet ze dat allemaal? Ze is ook nog coördinator van Bites & Business Drenthe’.

 

 • Lefwijf2
  Lucinda Douglas in gesprek met mij voor LEFWIJF2: ‘Sylvia is een multitalent. Zij werkt full time als een IT consultant, maakt prachtige schilderijen en verkoopt ze. Dan is zij ook manager van muziekgroepen. Hoe doet zij dat? Wanneer is dat begonnen? Hoe komt zij de tijd? In ons podcast verteld zij dit met een lach en met humor en zelfspot’

   

 

 

 

 

 

 • Goeistuipen, growing Emmen  

  Johan van Tiel voor Growing Emmen in gesprek met mij over groeistuipen: ‘Groeien, dat wil toch elke ondernemer!? Succesverhalen worden graag gedeeld. Maar is groeien dan zo simpel? In deze serie podcastafleveringen praat Sylvia over haar ondernemerschap. Meevallers komen aan de orde, maar juist ook de tegenvallers. Hoe gaat zij  hier mee om en natuurlijk wat er van te leren valt’

   

   

  Word weer eigen baas
  Nathalie Sulman in gesprek met mij: ‘Als je door privé omstandigheden andere keuzes dient te maken en bedrijf hiccups kent, dan gaat het bloed stromen waar het niet gaan kan. Multitalent 1e klas, lef vrouw en uitgaan van kansen en mogelijkheden, daarbij denk ik aan Sylvia van Ostende.  Als klein meisje wilde ze juf worden en had niet hele grote ambities. Het omslagpunt kwam toen ze zich afvroeg: ”wat wil ik nou eigenlijk?” 
  Welke stappen ze toen allemaal zette, keuzes die ze maakte en hoe ze van haar hobby haar bedrijf of liever gezegd bedrijven maakte, hoor je in deze podcast’. 

 

 

 • LEFWIJF3 spiegelverhaal met mijn dochter Kim
  Lucinda Douglas in gesprek met Kim en mij: ‘Als je moeder een PowerVrouw is, hoe zie je dat als meisje. Als je moeder alles durft en kan, wat doet dat met je? Als je dochter een spannende tijd doormaakt wat doet dat met je. Nu ondernemen ze samen en hun relatie is beter dan ooit tevoren. In gesprek met deze vrouwen en de liefde en relatie spat ervan af. Ik ben eruit… dit zou meer moeders en dochters moeten doen. Samen in Lefwijf staan. Samen een interview, samen een podcast en in dit teveel samen een fotoshoot. Heel bijzonder…’


 • 40+ en ondernemend
  Esther Krook in gesprek met mij: ‘In deze podcast interviewt Esther Sylvia van Ostende. Sylvia is een multitalent, heeft meerdere bedrijven en is heel nieuwsgierig’.