Vriendenlinks

Het eerste blok met links die je op deze pagina vindt zijn de links naar eigen websites

Atelier L’aurarts
Op deze pagina vind je alles over atelier L’aurarts, over muziek en kunst
Het youtube kanaal vind u hier

NewEast
Op deze pagina vind je informatie over NewEast, Naast mijn werk in de IT voor Alliander heb ik nog steeds mijn IT bedrijf voor het maken van websites, geven van de workshop ‘Pitchen kun je leren’, marketing campagnes voor bedrijven. Verschillende websites heb ik inmiddels gemaakt waaronder: Bij Lucia, Schilder Bert Beijering, De Blouw bouw, Massage Exclusive, Kims Giftbox, Atelier L’aurarts. Ook een website laten maken? Laat het dan weten via mail

Een reis vol herinneringen
Dit is de pagina over mijn debuutroman die in 2016 is uitgekomen. Het gaat over vriendinnenvriendschap. Twee vriendinnen winnen een reis naar Wales en gaan daar op zoek naar de plaatsen waar legendes hebben plaatsgevonden.

De Blouw bouw
Op de website van mijn man, Jan de Blouw vind je de projecten die hij inmiddels, met De Blouw bouw gerealiseerd heeft. Ik maakte vanuit NewEast de website voor hem.

Kim’s GiftBOX
Samen met mijn dochter run ik Kim’s GiftBox. Give aways die je als gastheer of gastvrouw kunt geven bij een speciale gelegenheid aan je gasten. Bbruiloft, geboorte, opening van bedrijf of afdeling maar ook voor begrafenissen en crematie als herinnering. De give aways zijn onderscheidend, sierlijk, vaak handgemaakt en  voorzien van persoonlijke boodschap. Daarbij werken we samen met lokale bedrijven.

BisBoost
BisBoost doe ik samen met Bjelke Rieveld en is er voor vrouwelijke ondernemers in noord en oost Nederland wie wel wat hulp kunnen gebruiken. Die henzelf én hun business een BOOST willen geven.

Bites en business
Als coördinator van Bites en Business Drenthe organiseer ik diners voor vrouwelijke professionals. Bites en Business is een landelijk netwerk.

”Van je vrienden moet je het hebben”

Het tweede blok met links zijn vooral links die mij hebben geïnspireerd, van mensen die me dierbaar zijn, van collegae die ik aanraad of gewoon omdat het een leuke site is;

 • Wil je er even heerlijk tussenuit? Check bij Rick of er een huisje in Wanneperveen of ’t Haantje beschikbaar is.
 • Op zoek naar een kapper in Emmen? Maak een afspraak bij Lucia, Wilhelminastraat 35a in Emmen. Zij werken ook met abonnementen zodat je kunt laten knippen en kleuren zo vaak je wilt. Psst…. ik maakte haar website, vind je hem leuk?

 • Zoek je een tijdelijke werkplek, een flexplek, podcast, ruimte voor je coaching gesprekken of multi-mediaruimte? Kom eens kijken bij Growing Emmen. Het is dé ondernemersbroedplaats waar ideeën tot stand komen, samenwerken heel gewoon is, netwerken fijn is en je in alle rust kunt werken.
Multitalent Sylvia van Ostende
 • Merel van Lamoen illustraties zijn echt zo leuk, speels en herkenbaar. Ze laten je twee keer kijken en je blijft nieuwe dingen ontdekken. Zij maakte ook mijn illustratie, zie de octopus hierboven.

 • Zoek je een sparringspartner? Klopt mijn strategie nog wel? Hoe krijg ik het plezier terug in het ondernemen? Is mijn proces wel slim ingericht? Wie helpt mij om meer structuur in de chaos te krijgen? Al deze vragen stellen bedrijven regelmatig aan mij. Belangrijke vragen die een oplossing nodig hebben. Neem dan contact op met De oplosheld Jen Kasten.
 • Nog meer over multipassionates en multipotentials vind je op de site van Dionne

 • Heb je problemen met koppelingen tussen softwaresystemen? Dennis helpt je graag om de koppeling tot stand te brengen en houden. Voor software die echt doet wat je bedrijf nodig heeft. Ook voor software ontwikkeling kun je Dennis bellen van Bright Flow

 • Fotograaf Jeroen Wagner heeft belangeloos foto’s gemaakt voor stichting L’aurarts. Hij maakt bijzondere portretten, kijk eens op Sybarite
 • Een goede DJ voelt aan waar behoefte aan is tijdens je feest. DJ Pedron kan ik echt aanbevelen, van jong tot oud vermaakt zich opperbest.
 • Huis in de verkoop? (regio Nijmegen) Loopt de verkoop niet zoals je zou willen? Vraag DG vastgoedstyling om de verkoop te bevorderen.
 • Mizstic; Streektaal liedjes gezongen en uit het leven gegrepen songteksten geschreven door Eric Heutinck en Sandra Vriese
 • Van plan om naar Fuerteventura te gaan? Voor een voordelige, schone en mooie 4 pers. appartementen, kijk Micazu, de huizen van Gré.
 • Mocht je dan toch in Fuerteventura zijn en je wil een stukje rijden, ga dan naar Corralejo, restaurant I3calici calle Gran Canaria, 13 cc el campanario loc. 24 35660 Corralejo, wel even reserveren van te voren.
 • Voor het inrichten van je huis kan ik Mirjam aanbevelen; ‘De kracht van eenvoud’, ze is ook regelmatig te vinden op de grote woonbeurzen.

Houd de lokale economie in leven…..

Behoefte aan even tijd voor jezelf? Bianca van de Groenhorst geeft shiatsu massages, maakt je nagels mooi of verzorgt beauty behandelingen.

Zoek je een schilder voor binnen, buiten of industriële schilderwerken of een behanger? Wij hebben zeer positieve ervaringen met Bert Beijering. Kijk eens op de website van Bert Beijering. Psst… ook die website mocht ik maken, hoe vind je hem?