Vriendenlinks

Het eerste blok met links die je op deze pagina vindt zijn de links naar eigen websites

Atelier L’aurarts
Op deze pagina vind je alles over de stichting atelier L’aurarts, waar ik voorzitter van ben over ‘Het stimuleren van kunst en muziek in Drenthe’.
Het youtube kanaal vind u hier

NewEast
Op deze pagina vind je informatie over NewEast, mijn bedrijf in SAP consultancy & project management en andere diensten waarbij NewEast van dienst kan zijn.

Een reis vol herinneringen
Dit is de pagina over mijn debuutroman die in 2016 is uitgekomen. Het gaat over vriendinnenvriendschap. Twee vriendinnen winnen een reis naar Wales en gaan daar op zoek naar de plaatsen waar legendes hebben plaatsgevonden.

Sister Sister
Bent u op zoek naar een muzikale oplossing voor uw feest, jubilaris, verjaardag, opening van winkel, bedrijfsfeest of huwelijk? Sinds november 2018 ben ik manager van het muzikale duo Sister Sister, kijk ook op LinkedIn voor informatie

”Van je vrienden moet je het hebben”

Het tweede blok met links zijn vooral links die mij hebben geïnspireerd, van mensen die me dierbaar zijn, van collegae die ik aanraad of gewoon omdat het een leuke site is;

 • Wil je er even heerlijk tussenuit? Check bij Rick of er een huisje in Wanneperveen, Westerbork en ‘t Haantje beschikbaar is.
 • Heb je zin in een workshop Pizza bakken, bloemschikken of mokken beschilderen? In ‘t Haantje geeft Mickey Stern deze leuke workshops
 • Bites en business
  Als coördinator van Bites en Business Drenthe organiseer ik samen met Renata Hilberts diners voor vrouwelijke professionals.
 • Merel Lambo is (ook) multipassionata en schrijft leuke blogs, vooral deze wil ik je niet onthouden.
 • Nog meer over multipassionates en multipotentials vind je op de site van Dionne
 • Kan jouw onderneming wel wat hulp gebruiken bij social media, e-mail of on-line activiteiten? Renata Hilberts; Vi@Service, Virtual Assistente (VA)
 • Ben jij actief in het onderwijs? Dan kan Elma Harkema, je wellicht helpen bij dit soort zaken, kijk op VA for you
 • Fotograaf Jeroen Wagner heeft belangeloos foto’s gemaakt voor stichting L’aurarts. Hij maakt bijzondere portretten, kijk eens op Sybarite
 • Een goede DJ voelt aan waar behoefte aan is tijdens je feest. DJ Pedron kan ik echt aanbevelen, van jong tot oud vermaakt zich opperbest.
 • Huis in de verkoop? (regio Nijmegen) Loopt de verkoop niet zoals je zou willen? Vraag DG vastgoedstyling om de verkoop te bevorderen.
 • Mizstic; Streektaal liedjes gezongen en uit het leven gegrepen songteksten geschreven door Eric Heutinck en Sandra Vriese
 • Van plan om naar Fuerteventura te gaan? Voor een voordelige, schone en mooie 4 pers. appartementen, kijk Micazu, de huizen van Gré.
 • Mocht je dan toch in Fuerteventura zijn en je wil een stukje rijden, ga dan naar Corralejo, restaurant I3calici calle Gran Canaria, 13 cc el campanario loc. 24 35660 Corralejo, wel even reserveren van te voren.
 • Voor het inrichten van je huis kan ik Mirjam aanbevelen; ‘De kracht van eenvoud’, ze is ook regelmatig te vinden op de grote woonbeurzen.
 • Leuke en grappige sieraden vind je op de site van Sharona, zij heeft de webwinkel forjoejoe

Houd de lokale economie in leven…..

Houd je van lekker eten? Ben je in de buurt? Ga eten bij Holt’n Kloas. Ambachtelijk puur, verrassend lekker en goed geprijsd.

Op zoek naar een huis in de buurt van Emmer-Compascuum? Kijk eens op de site van Loves of ga langs bij Daniëlle voor het ruime aanbod in de regio

Is je auto aan een poetsbeurt of schoonmaakbeurt toe? Breng hem naar Edwin van ‘de Glimmende bolide’ en hij straalt weer als je hem komt halen.

Ga je trouwen en zoek je een trouwambtenaar of ceremonieel spreekster die ook mooie liedjes zingt? Annemiek Drenth verzorgt het voor je.

Voor je ideale coupe+ of het nu kleuren, knippen, permanenten, watergolven of scheren is Good Look laat je stralen.

Behoefte aan even tijd voor jezelf? Bianca van de Groenhorst geeft shiatsu massages, maakt je nagels mooi of verzorgt beauty behandelingen.