Vriendenlinks

Het eerste blok met links die je op deze pagina vindt zijn de links naar eigen websites

Atelier L’aurarts
Op deze pagina vind je alles over de stichting atelier L’aurarts, waar ik voorzitter van ben over ‘Het stimuleren van kunst en muziek in Drenthe’.
Het youtube kanaal vind u hier

NewEast
Op deze pagina vind je informatie over NewEast, mijn bedrijf in SAP consultancy & project management en andere diensten waarbij NewEast van dienst kan zijn.

Een reis vol herinneringen
Dit is de pagina over mijn debuutroman die in 2016 is uitgekomen. Het gaat over vriendinnenvriendschap. Twee vriendinnen winnen een reis naar Wales en gaan daar op zoek naar de plaatsen waar legendes hebben plaatsgevonden.


NewEast artiestenmanagment
Bekijk deze pagina voor Sister Sister en Mark Kiers.
Sister Sister Bent u op zoek naar een muzikale oplossing voor uw feest, jubilaris, verjaardag, opening van winkel, bedrijfsfeest of huwelijk? Sinds november 2018 ben ik manager van het muzikale duo Sister Sister, kijk ook op LinkedIn voor informatie.
Mark Kiers Mark Kiers zingt covers van Johnny Cash, Creedence Clearwater Revival (CCR) en zanger John Fogerty, Elvis maar ook Dolly Parton en Cindy Lauper. Het genre is Americana; Blues en Country. Daarnaast is hij bezig om eigen nummers te schrijven.

De Blouw bouw
Op de website van mijn man, Jan de Blouw vind je de projecten die hij inmiddels, met De Blouw bouw gerealiseerd heeft. Ik maakte vanuit NewEast de website voor hem.

Kim’s GiftBOX
Samen met mijn dochter run ik Kim’s GiftBox. Give aways die je als gastheer of gastvrouw kunt geven bij een speciale gelegenheid aan je gasten. Bbruiloft, geboorte, opening van bedrijf of afdeling maar ook voor begrafenissen en crematie als herinnering. De give aways zijn onderscheidend, sierlijk, vaak handgemaakt en  voorzien van persoonlijke boodschap. Daarbij werken we samen met lokale bedrijven.

Bites en business
Als coördinator van Bites en Business Drenthe organiseer ik diners voor vrouwelijke professionals. Bites en Business is een landelijk netwerk.

”Van je vrienden moet je het hebben”

Het tweede blok met links zijn vooral links die mij hebben geïnspireerd, van mensen die me dierbaar zijn, van collegae die ik aanraad of gewoon omdat het een leuke site is;

 • Wil je er even heerlijk tussenuit? Check bij Rick of er een huisje in Wanneperveen of ‘t Haantje beschikbaar is.
 • Wil je een mooie website laten maken? Eenvoudig zelf doen (met klein beetje hulp) of voorzien van de laatste technische snufjes? webservicedienst maakt websites met waarde. Ik breng je graag in contact met Ramon.
 • Zoek je een tijdelijke werkplek, een flexplek, podcast, ruimte voor je coachingsgesprekken of multi-mediaruimte? Kom eens kijken bij Growing Emmen. Het is dé ondernemersbroedplaats waar ideeën tot stand komen, samenwerken heel gewoon is, netwerken fijn is en je in alle rust kunt werken.
 • Merel Lambo is (ook) multipassionata en schrijft leuke blogs, vooral deze wil ik je niet onthouden.
 • Nog meer over multipassionates en multipotentials vind je op de site van Dionne
 • BNI corporate. Hét on-line salesnetwerk, waar ik bij aangesloten ben om meer uit netwerken te halen.
 • Fotograaf Jeroen Wagner heeft belangeloos foto’s gemaakt voor stichting L’aurarts. Hij maakt bijzondere portretten, kijk eens op Sybarite
 • Een goede DJ voelt aan waar behoefte aan is tijdens je feest. DJ Pedron kan ik echt aanbevelen, van jong tot oud vermaakt zich opperbest.
 • Huis in de verkoop? (regio Nijmegen) Loopt de verkoop niet zoals je zou willen? Vraag DG vastgoedstyling om de verkoop te bevorderen.
 • Mizstic; Streektaal liedjes gezongen en uit het leven gegrepen songteksten geschreven door Eric Heutinck en Sandra Vriese
 • Van plan om naar Fuerteventura te gaan? Voor een voordelige, schone en mooie 4 pers. appartementen, kijk Micazu, de huizen van Gré.
 • Mocht je dan toch in Fuerteventura zijn en je wil een stukje rijden, ga dan naar Corralejo, restaurant I3calici calle Gran Canaria, 13 cc el campanario loc. 24 35660 Corralejo, wel even reserveren van te voren.
 • Voor het inrichten van je huis kan ik Mirjam aanbevelen; ‘De kracht van eenvoud’, ze is ook regelmatig te vinden op de grote woonbeurzen.

Houd de lokale economie in leven…..

Is je auto aan een poetsbeurt of schoonmaakbeurt toe? Breng hem naar Edwin van ‘de Glimmende bolide’ en hij straalt weer als je hem komt halen.

Heeft je kind ADHD, slaap je kind slecht of ben je gewoon op zoek naar een verzwaringsdeken (op maat gemaakt en met mooie stoffen), dan kan ik je Evelien aanraden zij is van Verzwaringsdekens voor Rust . Ik breng je graag in contact met haar.

Voor je ideale coupe of het nu kleuren, knippen, permanenten, watergolven of scheren is Good Look laat je stralen.

Behoefte aan even tijd voor jezelf? Bianca van de Groenhorst geeft shiatsu massages, maakt je nagels mooi of verzorgt beauty behandelingen.

Zoek je een schilder voor binnen, buiten of industriële schilderwerken of een behanger? Wij hebben zeer positieve ervaringen met Bert Beijering. Kijk eens op de webiste van Bert Beijering (die door mij namens NewEast gemaakt is)